Суспільство

Після вбивства поліцейських у Дніпрі чернігівські копи посилюють свою безпеку

Звістка про те, що колишній боєць «Торнадо» застрелив двох патрульних поліцейських, які зупинили його автівку за перевищення швидкості, сколихнула Україну. Відреагувала й Чернігівщина.

ЧЕline стало відомо, що начальник патрульної поліції нашого міста Олександр Леонов від себе особисто та усього особового складу висловив співчуття сім’ям загиблих.

Також нам розповіли, що одразу після трагедії Олександр Леонов проводив бесіди про дотримання правили безпеки з особовим складом, а особливо з групами, які заступали на чергування.

Зокрема, патрульних просили бути більш уважними при спілкуванні з водіями та іншими людьми. Також копам радили не випускати одне одного з поля зору під час перевірок автомобілів.

Чернігівські поліцейські вважають, що повноважень їм вистачає. Але, що гріха таїти, кажуть, інколи ускладнюють життя юридичні колізії. Яскравий приклад – ситуація, коли у Києві поліцейські застосували зброю, переслідуючи автівку-порушника. З одного боку, за законом стражі порядку начебто були праві, а з іншого – не зовсім.

Ще статті по темі

Back to top button