Суспільство

«Платиновий» ремонт мерії, «жлобські» батареї і туї у дворі: Атрошенко знову експериментує

Сьогодні, 13 березня, на понеділковій ранковій нараді міський голова Чернігова Владислав Атрошенко повідомив, що попри критику громадськості, він все ж збирається продовжити ремонт приміщення мерії.

Окрім того, не шкодуватиме на це коштів. Мовляв, це приміщення історичне. Колись тут був земський банк, а відтак міський голова хоче передати наступним поколінням цю будівлю ідеальною.

«Я розумію, що це грандіозна робота повинна бути, але я наполягаю, щоб отам, у тих нішах, поприбирали та побілили. Бо там і бруд, і павуки. А ще я прошу дайте мені адекватного експерта, який передивиться систему опалення і скаже, чи її треба переробляти, чи достатньо прочистити. Якщо почистити, то в інших установах я бачив, що позаду батарей клеять плівку, яка відбиває. Та ідеальний колір для батарей не білий, а чорний, як я розумію А хто робив оці «жлобські» решітки на батареї? У мене є ідея, як їх зробити треба», — зазначив мер.

Окрім ремонту самого приміщення міський голова наполягає і на благоустрої заднього двора міської ради. Там він планує посадити туї і квіти.

Також Владислав Атрошенко дав завдання головному комунальнику міста Ярославу Куцу відремонтувати асфальтне покриття при в’їзді до двору міської ради. На це виділять додаткові кошти.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button