Суспільство

PLC Group — найкращий помічник з купівлі авто зі США

Авто з-за кордону – рішення, яке є актуальним сьогодні. Купівля іноземного автомобіля приховує багато вигод. За невеликий бюджет українські автовласники можуть отримати гідний особистий транспорт із відмінними експлуатаційними характеристиками.

Чому мільйони українців обирають автомобіль із-за кордону?

Вторинний авторинок України не може похвалитися достатком варіантів седанів, хетчбеків, кросоверів, позашляховиків, купе, мінівенів. Більшість цікавих зразків пригнані з інших країн. Американські, європейські, східні ринки готові запропонувати різноманітність автомобілів. До невичерпного списку входять елітні, спортивні, бюджетні, представницькі моделі всіх автоконцернів світу. Саме тому послуга доставки авто з-за кордону вже багато років популярна і не втрачає своєї актуальності.

Процедура придбання «іноземця» має багато складних етапів:

  • підбір відповідної моделі авто на торгових майданчиках;
  • викуп лоту на аукціоні;
  • оформлення машини на відправлення власнику;
  • транспортування транспортного засобу;
  • розмитнення, постановка на облік машини.

Щоб кожен крок був виконаний правильно, довіряти весь процес необхідно виключно майстрам. У питанні купівлі машин із Америки безперечним експертом є PLC Group. Компанія ПЛС Груп працює виключно за легальними схемами перегону. Партнерство з найбільшими аукціонами у різних країнах гарантує вигідні ціни на купівлю та знижені комісії.

Переваги та вигоди купівлі авто поза внутрішнім ринком України

Придбання транспорту для себе або бізнесу з іншої країни є привабливим з кількох причин.

  1. Широкий вибір. Ви гарантовано знайдете авто бажаної марки та моделі, в потрібній модифікації та комплектації. Зокрема, до закордонних ринків звертаються ті, хто шукає ексклюзив чи раритет.
  2. Відмінна якість. Від експлуатації до обслуговування, від палива до якості доріг – всі критерії на найвищому рівні. Високі стандарти дають змогу говорити про гарантії справності машини. Ресурсу вузлів та агрегатів вистачить, щоб продовжити експлуатувати машину після покупки ще довгі роки.
  3. Економія на покупці. Європейські та американські ціни завжди нижчі. Навіть з урахуванням усіх витрат транспортування та виплат посередникам угода коштує дешевше, ніж аналогічна купівля в Україні.
  4. Чудові технічні дані. При експорті автоконцернів на ринки США та Європи т/с завжди наділені потужнішими двигунами, трансмісією, сучасним оснащенням та інноваціями для комфорту.
  5. Гарантія якості. Передпродажна перевірка дозволяє виявити всі вади. Багато аукціонів надають гарантію на свої лоти. Сучасні послуги допомагають вивчити всю історію автомобіля: кількість власників, участь у ДТП, своєчасність ТО.

Послуга «машина під ключ» — ідеальний спосіб купити відмінну модель з урахуванням особистих вимог руками фахівців.

Популярні напрямки купівлі авто

Доставити автомобіль сьогодні можна з будь-якої точки земної кулі. Найбільш затребуваними є 5 напрямків:

  • США
  • Корея
  • ОАЕ
  • Європа
  • Китай

Кожне з них має свої нюанси, переваги та підводні камені.

США

Американці дбайливо ставляться до авто у їхній власності. Регулярні ТО, своєчасний сервіс, якісне паливо дозволяють зберегти бу машину в ідеальному стані. Крім задовільних даних Америка є найбільшим торговим автомайданчиком.

До переваг перегону з США належать:

  • гранично низькі ціни;
  • багатий асортимент;
  • оригінальність комплектації, дизайну, технічного оснащення;
  • спрощена процедура участі у торгах.

На весь без винятку транспорт є історія, перевірити яку за VIN кодом дозволяють спеціальні послуги.

Корея

Бюджетні, сучасні, інноваційні автомобілі випускає Південна Корея. Цей транспорт оснащується ультрамодною начинкою, електронікою, а салон завжди перевищує очікування комфорту.

Серед переваг пригону т/з з Кореї:

  • можливість вкластися в обмежений бюджет;
  • майже новий стан ходового модуля (причина ідеальні дороги);
  • вибір сучасних седанів, мінівенів та кросоверів.

Найбільш популярні бу Hyundai, Kia для парку таксі. Для особистого користування найпопулярнішими є моделі з ГБО, актуальні серед українців.

ОАЕ

Престижні моделі автомобілів, які змінюються через 2-3 роки новою преміальною маркою – це про Емірати. Купівля уживаної машини в ОАЕ означає вибір майже нового екіпажу за пів ціни. Але аукціони тут заявляють завищені відсотки. Саме тому вигоди відчутні лише при покупці Преміум-класу.

Головна особливість пропозицій на майданчиках – разом із ідеальними варіантами зустрічаються розбиті, які продаються під розбирання. Саме тому важливо довірити вибір автомобілів під ваш запит експерту.

Європа

Найкращий вибір – Західна Європа (Франція, Італія, Швеція, Німеччина). Тут ви знайдете універсали D та С класів, а також відмінні варіанти хетчбеків. Левова частка припадає на серії з турбодизельними моторами та трансмісією «механіка».

Вигоди:

  • доглянутий салон (європейці – акуратна нація);
  • модельний ряд європейського виробництва;
  • гарантія чесності заявленого пробігу та технічного стану.

Якщо потрібно максимально заощадити, можна розглянути пригін зі Східної Європи (Литви, Чехії, Польщі, Болгарії). В цьому випадку будьте готові до того, що середній пробіг лотів складає 250 км. Це відповідно позначається на повному зносі всіх агрегатів.

Китай

Через 2-3 місяці після оформлення угоди можна пересісти за кермо в хорошому стані з малим пробігом. Економія покупки при цьому становитиме 40%. Майже нові машини характеризуються підвищеною комфортабельністю та сучасним електронним оснащенням. Величезний вибір лотів становлять електромобілі. Всі пропозиції відрізняються стильним дизайном, розширеним набором опцій та максимальною комплектацією.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button