Суспільство

«Плідна сесія»: депутати підтримали низку корисних програм

Фракція «Наш край» у Чернігівській міській раді завжди налаштована на конструктивну роботу.

Як повідомив керівник фракції Олександр Соколов, такий висновок можна зробити за результатами сесій. Не стало винятком засідання 27 жовтня.

«Ми завжди підтримуємо рішення, спрямовані на розвиток Чернігова, і завжди проти тих, що напряму чи опосередковано погіршують добробут чернігівців», – заявив він.

Так, Олександр Соколов зазначив, що депутати «Нашого краю» підтримали низку цільових програм. Зокрема, програму компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян у залізничному транспорті приміського сполучення, у міському електро- та автомобільному транспорті загального користування на 2017 рік, програму «Молодь міста Чернігова» на 2017-2020 роки, програму профілактики і лікування артеріальної гіпертензії, попередження смертності та інвалідності населення внаслідок серцево-судинних захворювань на 2017-2019 роки в місті Чернігові тощо.

Програму підтримки малого та середнього підприємництва в місті Чернігові на 2017-2020 роки було знято з порядку денного. Зауваження до неї мали й представники інших фракцій.

Олександр Соколов висловив упевненість, що документ буде доопрацьований і затверджений наступної сесії міської ради.  Питання про створення двох спортивних закладів було дискусійним. За підсумками голосування його не було включено до порядку денного засідання сесії Чернігівської міської ради.

«Гаряча сесія. Багато дискусій, але й чимало важливих для міста рішень», – прокоментував засідання Соколов.

Прес-служба Чернігівської облорганізації політичної партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button