Суспільство

Плювок в знедолених: електрокар на «Золотому березі» перетворили на сміттєвоз (Фото)

Відношення Чернігівської міської ради до знедолених, малозабезпечених та людей з особливими потребами відоме давно. Мерія всіляко відхрещується від допомоги простим чернігівцям. Що важливіше для влади: інсулін чи фонтани? Відповідь відома і вона була публічно озвучена кілька років тому міським головою. Пільги для пенсіонерів та безкоштовний проїзд для школярів? Та краще відмінити! Від цього страждає міський бюджет. Допомагати постраждалим внаслідок підтоплення – не завдання міської влади.

А яке ж основне завдання міської влади? Спитаєте ви! Збирати податки з жителів Чернігова і освоювати сотні мільйонів у потрібному руслі.

Не шкодує міська влада коштів лише для себе – шикарні багатомільйонні ремонти, закупівля елітних меблів і техніки. Нещодавно мерія хотіла ще збільшити статтю витрат на себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мерія шикує: на Магістратській збільшують граничні витрати на власні потреби

А на пропозицію збавити оберти і замість елітних іномарок по мільйону гривень їздити на недорогих автівках, у мерії цинічно розсміялися.

Список проявів «моральності» влади можна продовжувати безкінечно. Та наостанок один показовий факт, який демонструє істинне ставлення міської ради до людей з особливими потребами. Як відомо на міський пляж «Золотий берег» за бюджетні кошти було придбано спеціальний електрокар для підвозу людей з особливими потребами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людей із особливими потребами на пляж возитиме електрокар

Але електрокар на міському пляжі використовують як сміттєвоз…

64623667_1831516870283729_8385443210398269440_n

Ще статті по темі

Back to top button