Суспільство

Почастішали випадки підробки автомобілів: будьте уважні

Від початку жовтня працівниками ТСЦ МВС у Чернігівській області за результатами експертного дослідження було виявлено 2 факти підробок номеру кузова та 1 факт підробки номера двигуна.

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі Регіонального сервісного центру МВС в Чернігівській області.

Так, 6 жовтня до ТСЦ № 7441 РСЦ МВС у Чернігівській області звернувся громадянин із питанням перереєстрації автомобіля MERCEDES-BENS SPRINTER. У результаті проведення експертного дослідження вищевказаного автомобіля було встановлено, що номер двигуна знищений механічним способом (шліфуванням).

10 жовтня до Територіального сервісного центру № 7443 РСЦ МВС в Чернігівській області звернувся громадянин з питання перереєстрації транспортного засобу OPEL ASTRA. В результаті проведення експертного дослідження вищевказаного автомобіля було встановлено, що номер кузова знищений шляхом видалення панелі з первинним номером і вварюванням на його місце частини панелі (фрагмента) з іншим номером.

12 жовтня до Територіального сервісного центру №7441 РСЦ МВС у Чернігівській області звернувся громадянин із питанням перереєстрації автомобіля MERCEDES-BENZ. У результаті проведення експертного дослідження вищевказаного автомобіля було встановлено, що номер кузова змінений шляхом заклепування (з подальшим поліруванням і хімічною обробкою) частини металевої поверхні та нанесення на їх місце не в умовах заводу-виробника частини знаків іншого номера. Кріплення дубль-таблички з номером кузова не відповідає заводському.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button