Суспільство

Подарунки, безліч м’яса та відсутність продавців: у Чернігові відкрився перший «М’ясомаркет»

Широкий асортимент, свіжа та якісна продукція і м’ясні сомельє. Усе це – про новий магазин «М’ясомаркет», що сьогодні відкрився в Чернігові по вулиці Всіхсвятська, 3.

У магазині представлений величезний вибір різних видів м’яса та м’ясних виробів, зокрема продукція торгових марок агрохолдинга МХП: «Наша ряба», «Бащинський», «Легко» та «Секрети Шефа». Одна з переваг «М’ясомаркету» в тому, що, окрім м’ясних, там є і супутні товари: бакалія, випічка, напої, молочна продукція та напівфабрикати. А для тих, хто хоче перекусити, в магазині працює точка з продажу шаурми «Doner».

«Заклад чудовий, дуже дружній колектив, усе смачно, ціни демократичні. М’ясо до шаурми високої якості й обсмажується на спеціальному вертикальному грилі, що надає йому ще більше смаку. А от соус до нашої шаурми – це секрет», – Олександр, шаурміст.

photo_2020-12-26_15-24-30 (2)

Особливість «М’ясомаркету» — відсутність продавців. Замість них тут працюють м’ясні сомельє. «Ми допомагаємо покупцям визначитися з вибором, зважаючи на їхні потреби. Ми зможемо простою мовою донести до покупця смаки та переваги того чи іншого продукту, а також розказати про його походження. А ще, на бажання клієнта, можемо поділитися смачненьким рецептом для приготування, наприклад, вечері», — розповіла м’ясний сомельє Яна. Окрім того, м’ясні сомельє можуть замаринувати обране м’ясо просто на місці.

Перед офіційним відкриттям наразі єдиного в Чернігові магазину «М’ясомаркет» вишукувалася черга в очікуванні придбати щось смачненьке до свого столу. Місцевих жителів розважав ведучий, лунала музика.

Зазначимо, що площа «М’ясомаркету» становить 70 кв.м, згідно з карантинними нормами, яких дотримується магазин, у ньому можуть перебувати водночас не більше як семеро осіб.

Абсолютно всі, хто відвідав магазин, виходили звідти не з порожніми руками. Окрім покупок, здійснених у «М’ясомаркеті», перші 100 покупців отримали подарунки: маленьку шаурму, напій, альбом із розмальовками та іграми «Веселі курчата» від ТМ «Наша Ряба». Також усім нарахували бонуси за програмою лояльності, а діткам вручили повітряні кульки.photo_2020-12-26_15-24-33

«Обслуговування чудове, все дуже сподобалося, без зайвих слів», — зазначає покупець Наталія Василівна.

«Ми купили тушку курчати та стегенця. Обслуговування на вищому рівні, як і асортимент магазину, аж очі розбігаються. Ціни десь такі самі, як і на ринку. Ми з чоловіком були в сотні перших покупців й отримали чудові подарунки для себе й онука», — розповідають Надія і Степан, покупці магазину.

«Купила курку та стегенця на 143 гривні, за це й отримала подарунки. Зараз вдома готуватиму щось смачненьке. Ціни в магазині трохи нижчі, ніж будь-де», — ділиться враженнями покупець Марія.

«Ми купили гуляш, свинячий фарш і домашню ковбасу. Вибір у магазині дуже великий, сомельє допомогли визначитися остаточно», – зазначили Анастасія та Сергій.

Знайти «М’ясомаркет» дуже просто, адже перед входом стоїть фігура – талісман мережі – гібрид курчати та бика Міс ЧіКо. За легендою, вона виконує будь-які м’ясні бажання, якщо потерти лівою долонею її дзьоб.

photo_2020-12-26_15-24-29 (2)

Довідково:

«М’ясомаркет» – всеукраїнська мережа м’ясних магазинів від агрохолдингу МХП. Загалом відкрилося вже понад 40 крамниць, до кінця 2020 року їх кількість зросте до 50. Чернігівський магазин був відкритий у партнерстві МХП з місцевим підприємецем Сергієм Бойком.

Гасло магазину – «Виконуємо м’ясні бажання».

Асортимент магазину: курятина, свинина, індичатина, бакалія, м’ясо-ковбасні вироби, молочна продукція, хліб.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button