Суспільство

Подешевшало: на Чорноморському узбережжі бази відпочинку знижують ціни

Через карантин та певні обмеження на закордонні поїздки жителі України віддали перевагу вітчизняним курортам. На Чорноморському узбережжі повноцінно працюють бази відпочинку, готелі та пансіонати. Однак цього літа відпочивальників менше, ніж у минулі роки. Тому ціни на проживання не піднялися, а на деяких базах навіть зменшилися.

В середньому номери подешевшали на 50-200 грн. Цього літа бази відпочинку та пансіонати дотримуються більш гнучкої цінової політики, а в оксамитовий сезон готові знизити ціни до 50%. Пропонуємо вам огляд житла на Чорноморському узбережжі, де можна відпочивати за найкращими цінами.

2020-08-20_163652

«Софія»

Ця база відпочинку побудована на першій лінії Чорного моря, в селі Сичавка Одеської області. Номер на двох з усіма зручностями, телевізором та холодильником можна зняти за акційною ціною 800 грн за добу. Знижка від повної вартості складає 200 грн. Також на базі здаються номери «економ» вартістю 500 грн за двох. Найдешевший варіант – проживання у трейлері – коштує 400 грн. З вересня діє знижка 50% на всі номери. На базі відпочинку є кафе з літньою терасою, загальна кухня для самостійного приготування страв, спортивний та дитячий майданчик, альтанки, парковка, Wi-Fi.

«Літо»

База відпочинку розташована у Кілійському районі Одеської області. Відстань до моря та піщаного пляжу становить близько 280 метрів. Для розміщення гостей є номери з кондиціонерами, які коштують від 240 грн з людини на добу. Також є номери зі зручностями на поверсі вартістю від 150-180 грн з людини. База відпочинку має власну їдальню, дитячий та баскетбольний майданчик, ігрову кімнату, альтанку та стоянку, що охороняється.

Морський

«Морський»

Пансіонат розташований у курортному селищі Затока, неподалік від лиману та Чорного моря. Номери «стандарт» на двох у розпал літа за акційною ціною коштують 400 грн. Також є номери «люкс» за 700-900 грн залежно від кількості осіб. У вересні ціни знижуються більш ніж на 30%: «стандарт» коштує 200 грн, а «люкс» — 400-600 грн. На базі відпочинку є загальна кухня, де гості можуть готувати самі, альтанка, мангал та місце для паркування.

Океан

«Океан»

Перевагою цієї бази відпочинку є розташування на самому березі моря, в селі Сичавка Одеської області. Перша лінія, піщаний пляж. Влітку вартість проживання однієї людини у дерев’яному будиночку з кухнею обійдеться в 200-200 грн, у котеджі — 200-250 грн. Проживання у найдорожчому номері коштує від 300 грн з людини за добу. З вересня номери дешевшають майже вдвічі. На території є загальні кухні, ігровий майданчик для дітей та автостоянка.

Повний огляд баз відпочинку дивіться за посиланням  https://ua.dorogovkaz.com/otdyh_na_chernom_more.php

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button