Суспільство

Містика по-чернігівськи, прилуцький Коперфільд та еротика від чиновника: інфомікс за 29 жовтня

У неділю, 30 жовтня, по всій території України переведуть годинники на зимовий час. Тож українці отримають годину світлового дня вранці, однак втратять його в другій половині дня.

Таємниця чернігівського Дракули: про нерозкритий феномен графа Борковського можна подивитися у сюжеті на ЧЕline.

Світова зiрка циркового мистецтва Вiктор Кi приїхав на Чернігівщину. Він провiв прес-конференцiю перед благодiйними концертами, якi пройдуть у Прилуках за участi вiдомих артистiв цирку.

У приміщенні обласного палацу дітей та юнацтва міні-аварія – стеля, яка вже понад десятиліття чекає ремонту, у кількох місцях не витримала погодні примхи. Більш детально про «мокру» ситуацію – невдовзі на ЧЕline.

Дериземля і Осіковська не голосували за відміну будівництва у Березовому Гаю.

Чиновник з ОДА дуже активний користувач соцмереж. Він на своїй сторінці публікує не тільки патріотичні та політичні пости, а й з саркастичні – з еротичним підтекстом. Про кого йде мова читайте детальніше у статті. 

Чи вірять прогнозам метеорологів чернігівці та звідки черпають інформацію про погоду дізнайтеся у опитуванні.

Сьогодні у Ніжині ледь не сталась трагедія — автобус із дітьми, який рухався по вул. Покровська до церкви з однойменною назвою, втрапив до великої ями.

Відьмою називають жінку, яка знається з нечистим, володіє надприродною силою і використовує її для того, щоб шкодити людям. В усі часи церква намагалася боротися з проявом відьомства. Особливо дісталося служницям диявола у часи Середньовіччя. Цікаво, чи визнає відьомство сучасна церква?

Ще статті по темі

Back to top button