Суспільство

Подружжю волонтерів із Чернігівщини потрібна наша допомога

Пара Дмитра та Дарини Шакал особлива. Він – інвалід 3-ї групи, його кохана – повністю незряча. Утім, їхня історія не про жаль або співчуття. Вона – про сильних духом людей. Дарина – талановита вокалістка. Дмитро – волонтер, який, попри всі складнощі, допомагає нашій країні, військовим і цивільним.

  • Уже тривалий час я займаюся волонтерською діяльністю, моя дружина мені дуже в цьому допомагає. Паралельно з цим ми підпрацьовуємо та навчаємося: Дарина онлайн викладає вокал, а я вивчаю менеджмент і правила ведення соціальних мереж, – розповідає волонтер Дмитро Шакал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дивом вціліли і ми, і хата»: з прикордоння Чернігівщини евакуювали родину, яка вціліла під час обстрілу  (Відео)

Наразі ця пара потребує нашої допомоги. Попри всі старання, родині катастрофічно не вистачає коштів, аби забезпечити собі проходження усіх необхідних процедур, що здатні покращити їхнє здоров’я. Наразі Дмитро Шакал прагне офіційно зареєструвати власний ЗМІ, на його думку, цей крок здатен значно покращити ситуацію в родині та допомогти їм заробити кошти на лікування.

  • Мені дуже прикро, що через стан свого здоров’я я не можу повноцінно працювати та забезпечувати свою родину. Єдиним варіантом заробітку для мене наразі є реєстрація свого медіа, адже я пишу тексти та створюю авторські програми, це мені імпонує. Тож таким чином я зможу працювати самостійно, не виконуючи складної фізичної роботи. Я прошу в небайдужих людей фінансової допомоги, адже самому мені це не під силу, – розповідає волонтер Дмитро Шакал.

Допомогти подружжю Дмитра та Дарини Шакал може кожен небайдужий, задонативши на картку:

МоноБанка: https://send.monobank.ua/3D4c1JMAXz

Номер картки: 4441 1144 1916 6010

Поповнення за реквізитами:

Отримувач: Шакал Дмитро Миколайович

IBAN: UA423220010000026204304400613

ІПН/ЄДРПОУ: 3392616656

Спілкувалась: Таліна Тарасенко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button