Суспільство

Поліцейські Чернігівщини долучилися до проведення масштабних тактико-спеціальних навчань підрозділів Нацполіції та МВС України (Фото)

Представники поліції Києва, Київської, Чернігівської та Житомирської областей увійшли до складу одного з оперативних штабів, створених в рамках проведення спільних навчань підрозділів системи Міністерства внутрішніх справ.

До проведення навчань залучено близько тисячі представників Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби. Координацію дій учасників навчань здійснюють чотири оперативні штаби з числа особового складу керівництва відомств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воєнний стан у дії: поліція виявила 200 адмінпорушень, підроблені документи і крадений автомобіль

Навчання проходять на базі учбового центру Національної академії внутрішніх справ та триватимуть чотири дні. Правоохоронці відпрацьовують різні ситуативні завдання, спрямовані на оперативне та ефективне реагування на будь-які кризові ситуації та надзвичайні події.

Територія проведення тактико-спеціальних навчань, приміщення та об’єкти облаштовані камерами відеоспостереження, які дають можливість кожному оперативному штабу спостерігати за розвитком ситуації в режимі реального часу.

До одного з чотирьох оперативних штабів увійшли представники поліції Чернігівської, Житомирської, Київської областей та міста Києва.

Чернігівщину на навчаннях представляють начальник ГУНП в Чернігівській області Едуард Альохін, його заступник Дмитро Лось, бійці поліції особливого призначення, сектору комунікації та групи превентивної комунікації.

В рамках навчань поліцейські, рятувальники, прикордонники та військовослужбовці відпрацьовують алгоритм спільних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та ускладнення обстановки.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області 

Ще статті по темі

Back to top button