Суспільство

Поліцейські Чернігівщини розшукали двох зниклих пенсіонерів

Звернення щодо зникнення людей поліція отримала з Новгород-Сіверського та Чернігівського районів. В першому випадку йшлося про раптове зникнення з дому 79-річного пенсіонера, що має проблеми зі здоров’ям, а в другому – 63-річного заблукалого грибника. Поліцейські відшукали обох чоловіків, з ними усе добре.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Про зникнення 79-річного мешканця одного з сіл Новгород-Сіверського району поліцію повідомила його дочка. Жінка пояснила, що батько має певні проблеми зі здоровʼям. Уранці близько 7:00 він пішов з дому у невідомому напрямку і відтоді не повертався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові вандали повиривали квіти біля Катерининської церкви (Фото)

За пошуки зниклого одразу взялися дільничні офіцери та слідчо-оперативна група Новгород-Сіверського райвідділу поліції. Невдовзі поліцейські відшукали пенсіонера у райцентрі, за кілька десятків кілометрів від його домівки. Знайденого літнього чоловіка доставлено додому.

Іншу пошукову операцію спричинило зникнення 63-річного чоловіка. До поліції повідомили, що громадянин власним автомобілем вирушив по гриби у Любецьку громаду Чернігівського району та заблукав.

На пошуки людини негайно прибули поліцейські сектору реагування відділення № 2 (Ріпки) Чернігівського райуправління поліції. Вони застосували звуковий спецсигнал та проблискові маячки на службовому автомобілі, прочісували лісовий масив з гучномовцем.

Завдяки цьому заблукалий чоловік зміг зорієнтуватися і вийшов на звук до поліцейських. Правоохоронці пересвідчилися, що з ним усе добре, та доставили чоловіка до його автівки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button