Суспільство

Поліцейські розшукали малюка, зниклого вчора в Сосницькому районі (Фото. ОНОВЛЕНО)

Після майже доби напружених пошуків поліцейські розшукали живим і неушкодженим хлопчика, який зник учора надвечір у Сосницькому районі Чернігівської області.

13 серпня після 20-ї години до Сосницької поліції надійшло звернення 38-річної мешканки села Вільшане про те, що зник її малолітній син, 2015 року народження. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що близько 17-ї години малюк впродовж нетривалого часу залишався без нагляду на подвір’ї батьківської хати. Після виявлення зникнення дитини мати понад дві години безуспішно намагалася розшукати сина самостійно, і лише потім звернулася до поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині розшукується 41-річна жінка

Із метою пошуку зниклої дитини було піднято по тривозі весь особовий склад Сосницького відділення поліції, а також співробітників Менського відділу та Корюківського відділення поліції. Невдовзі до них приєдналися рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій, військовослужбовці Національної гвардії, бійці роти спеціального призначення «Чернігів», кінологи обласної поліції, оперативники карного розшуку, активна громадськість. Учасники пошукової операції провели ретельне прочісування місцевості з поступовим віддаленням від місця зникнення дитини.

Сьогодні близько опівдня пошукова група з поліцейських Сосницького відділення знайшла малюка живим і неушкодженим. Учасники пошуків повідомили, що виявили дитину в полі за півтора кілометри від села. Хлопчика доставлено до медичного закладу для всебічного обстеження.

Джерело: Поліція Чернігівської області

Фото — У ДСНС України у Чернігівській області

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Таким родителям руки и ноги поотрывать!!! Родила ребёнка,так надо за ним смотреть.

  2. Ребята герои…Они всю ночь и утро искали малиша,родителей на учёт,штраф за не исполнение родительских обязанностей.Чудеса бывают….

  3. Отдали ребенка на произвол судьбы.

    1. Сначала забрали, а потом отдали с интерната на произвол судьбы.

Back to top button