Суспільство

Поліцейські-спецпризначенці Чернігівщини за сумлінну службу отримали 4 іменні годинники

Представники командування Об’єднаних сил перевірили несення служби бійцями роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів» у відрядженні в Маріуполі та за результатами контрольних заходів відзначили чотирьох кращих бійців цінними подарунками.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Уже впродовж доволі тривалого часу на бійців роти «Чернігів» у відрядженнях до зони операції Об’єднаних сил покладається низка службових та бойових завдань у Маріуполі на Донеччині. Чернігівці забезпечують підтримання публічної безпеки та порядку, охороняють стратегічні об’єкти, чергують на блокпостах, здійснюючи пропускний режим людей та вантажів, знищують диверсійно-розвідувальні групи ворога, які намагаються проникнути в український тил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські отримали офіційне свято

Бійці спецбатальйону є зразком виконання службового обов’язку та служіння Батьківщині. Керівництво секторів, в яких довелося нести службу бійцям протягом останніх років, завжди відзначали підрозділ як одне з кращих добровольчих формувань України.

Ось і цього разу 20 та 21 травня поточного року представники об’єднаного командного пункту штабу Об’єднаних сил перевірили несення служби поліцейськими та відзначили чотирьох кращих бійців іменними годинниками. Представники командування побажали чернігівцям і надалі гідно виконувати поставлені завдання та обов’язково повернутися додому живими та здоровими.

Ще статті по темі

Back to top button