Суспільство

«Поліцейський офіцер громади»: на Чернігівщині меморандуми про співпрацю з поліцією підписали ще 32 громади

Учора керівництво Головного управління Нацполіції у Чернігівській області підписало меморандуми про співпрацю з представниками 32-х територіальних громад області.

Захід відбувся у рамках реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади». У грудні 2021 року начальник поліції Чернігівщини Володимир Нідзельський підписав меморандуми з першими трьома громадами – Парафіївською, Ічнянською та Понорницькою.

Учора до проекту долучилися ще 12 громад Чернігівського району, 8 ТГ – Ніжинського, 7 – Прилуцького, 3 – Корюківського та 2 – Новгород-Сіверського районів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні затримали водія маршрутки, який їздив на червоний сигнал світлофору

Присутні обговорили питання реалізації проєкту, зокрема забезпечення майбутніх поліцейських офіцерів громад службовими приміщеннями, оснащення необхідною технікою та автотранспортом.

Начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський відзначив, що днями серед особового складу буде відкрито конкурс на посади поліцейських офіцерів у всіх цих 32-х громадах. Після цього кожен поліцейський офіцер громади пройде відповідне навчання у рамках міжнародної програми та приступить до роботи у ввіреній йому громаді.

– Дякуємо громадам за активну участь і підтримку в реалізації безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади». Це новий формат роботи поліцейських на ввірених їм територіях. Вони постійно перебуватимуть і житимуть у громадах, а отже на собі відчуватимуть і розумітимуть всі проблемні питання, які слід якомога швидше вирішити. Завдяки ефективній співпраці ми підвищимо рівень безпеки та правопорядку у кожному населеному пункті області, – підсумував заступник начальника поліції області Олександр Комлик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button