Суспільство

Поліція встановлює обставини смертельної ДТП за участю двох вантажівок (Фото)

Автопригода сталася поблизу Батурина Бахмацького району, де внаслідок лобового зіткнення двох вантажівок «MAN» один водій загинув на місці пригоди, інший помер в лікарні.

Надвечір 3 березня до поліції надійшло повідомлення, що поблизу Батурина сталася ДТП з потерпілими. На місце події прибули група реагування патрульної поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту.

Поліція встановила, що на 118 кілометрі автодороги М-02 сполученням Кіпті – Глухів — Бачівськ сталося лобове зіткнення двох вантажних автомобілів  «MAN».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині зіштовхнулися дві вантажівки. Є загиблі

Фура під керуванням жителя Криму, яка рухалася в напрямку Києва, зіткнулася із зустрічною вантажівкою під керуванням мешканця Житомирської області. Внаслідок ДТП кримчанин загинув на місці, інший водій згодом помер у лікарні.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) — карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button