Суспільство

Поліція Чернігівщини продовжує нести службу в посиленому режимі

Для забезпечення публічної безпеки і порядку в темний час доби залучено додаткову кількість піших та автопатрулів. До їх складу ввійшли співробітники поліції, військові, нацгвардійці, представники добровольчих формувань. Маршрути патрулювання правоохоронців наближено в тому числі до «Пунктів незламності».

В зв’язку з ускладненням енергетичної ситуації на Чернігівщині в кожному районі області в темний час доби патрулюють додаткові наряди правоохоронців. Вони стежать за публічною безпекою, працюють над попередженням правопорушень, зокрема вуличної злочинності та, у разі необхідності, готові оперативно прийти на допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині поліцейські сповіщатимуть про повітряну тривогу через гучномовці

Особливу увагу наряди поліції приділяють неухильному дотриманню правил дорожнього руху всіма учасниками. Поліцейські проводять роз’яснювальну роботу з пішоходами та нагадують про необхідність бути особливо уважними та обережними та обов’язково носить світловідбиваючі елементи на одязі.

Також правоохоронці інформують громадян про те, що всі адмінбудівлі поліції відкриті, як додаткові «Пункти незламності». У відділах та відділеннях поліції ви можете зігрітися, випити чаю, зарядити свої гаджети чи скористатися стаціонарним телефоном. Адресу найближчого до вас Пункту зручно шукати на сайті http://nezlamnist.gov.ua Знайти найближчий ПН вам завжди допоможе поліцейський.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button