Суспільство

Поліція Чернігівщини цілодобово забезпечує правопорядок та допомагає громадянам

Станом на 66-й день ворожого вторгнення обстановка на Чернігівщині залишається стабільною та контрольованою. Поліція Чернігівщини продовжує працювати в посиленому режимі.

Поліцейські спільно з представниками інших правоохоронних відомств патрулюють вулиці та населені пункти області, вживають заходів з недопущення мародерства, оперативно реагують на всі повідомлення та звернення громадян.

Слідчі обласної поліції разом з СБУ та прокуратурою здійснюють виїзди на місця обстрілів і бомбардувань міста ворожими військами та проводять масштабну роботу з документування воєнних злочинів. Слідчі поліції опитують свідків подій, відбирають заяви у постраждалих від дій військ рф. Документуються пошкодження і руйнування житлового фонду у мирних кварталах міста та об’єктів критичної інфраструктури Чернігова. Фіксується кожен вияв агресії щодо мирного беззбройного населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція Чернігівщини розкрила вбивство двох мешканців Ніжинського району (Фото)

На місцях вибухотехніки проводять розмінування і знешкодження вибухових пристроїв. Поліцейські вибухотехніки знешкодили загалом понад три тисячі нерозірваних снарядів, мін, ракет, ручних гранат, вибухових елементів касетних боєприпасів тощо.

Ювенальні поліцейські продовжують забезпечувати всім необхідним підопічні родини з дітьми та адресно передають гуманітарну допомогу.

В умовах воєнного стану поліція в режимі 24/7 підтримує публічний порядок і безпеку мешканців Чернігівщини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button