Суспільство

Поліція Чернігівщини відучора розшукує зниклу в лісі 84-річну пенсіонерку

Всю ніч правоохоронці Ріпкинського району Чернігівщини, кримінальна поліція ГУНП в області, групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, лісники та небайдужі громадяни розшукують жительку Чернігова. Пенсіонерка пішла в ліс по гриби і заблукала. Пошуки тривають.

В Ріпкинському районі поліція розшукує жительку Чернігова, яка пішла по гриби і заблукала

Близько 18 години 25 серпня по допомогу до поліції звернувся мешканець Чернігова і повідомив, що зранку його мати 1936 року народження поїхала в село Олешню Ріпкинського району в ліс по гриби та заблукала.

Її прикмети: зріст 160см, худорлявої статури, волосся сиве, на одне око не бачить. Одягнена ймовірно у рожеву куртку. Жінка має при собі мобільний телефон.

На пошуки зниклої жінки був одразу піднятий по тривозі особовий склад Ріпкинського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області, розшукові заходи також проводять наряди груп реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Пошуки ускладнювалися рясними опадами, темрявою, а також частковою відсутністю мобільного зв’язку у лісовому масиві.

repki_babushka

Під час останньої телефонної розмови жінка розповіла, що вийшла на дорогу, але визначити конкретно яку поліції не вдалося.

Особовий склад Ріпкинського відділення поліції, слідчо-оперативна група, групи реагування патрульної поліції, лісники, єгеря, оперативники кримінальної поліції Головного управління в області усю ніч проводили пошуки 84-річної пенсіонерки в лісах Ріпкинського району.

Дотепер відшукати жінку не вдалося через нечіткі орієнтири, які давала старенька, до того, вона має вади зору.

Близько сьомої ранку пенсіонерці вдалося знайти місцину, де працює мобільний зв’язок, і зв’язатися з правоохоронцями. Поліція звузила район пошуків, але він все одно є досить великим. До пошуків також невдовзі має долучитися Нацгвардія.

Поліція звертається до всіх небайдужих громадян, грибників, мисливців, мешканців села Олешні та навколишніх сіл приєднатися до пошуків і допомогти повернути додому жінку, яка провела ніч у лісі під дощем. Зважаючи на поважний вік, це вже стало серйозним випробуванням для її здоров’я.

Приєднатися до пошуків та отримати оперативну інформацію можна від чергового Ріпкинського відділення поліції за номером (04641)2-15-63

Не залишайтеся байдужими!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button