Суспільство

Поліція Чернігівщини запустила інтерактивну он-лайн карту відпрацювання населених пунктів області, які тимчасово були окуповані військами рф

За ініціативи начальника Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимира Нідзельського розроблено важливий і корисний проєкт для мешканців Чернігівщини: інтерактивну карту, яка відображає роботу поліції в напрямку документування злочинів рф, розмінування та зачистки населених пунктів. Онлайн-карта буде постійно оновлюватися та поповнюватися свіжою інформацією.

– За допомогою інтерактивної карти громадяни зможуть дізнатися актуальну інформацію про роботу поліції в кожній громаді області. На онлайн карті блакитним кольором позначено територію області, яка тимчасово була окупована ворожими військами. На цій території нині триває активна робота зі збору, фіксації, документування та розслідування злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями. Також на карті ми позначили місця, де вибухотехніки поліції та піротехніки ДСНС проводили розмінування та знищення боєприпасів. Щодня ми доповнюватимемо карту актуальною інформацією, яка стане в нагоді всім мешканцям області, – сказав Володимир Нідзельський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові фіксація порушень в автоматичному режимі повертається

Онлайн-карту своїми силами розробили співробітники Управління інформаційно-аналітичної підтримки ГУНП в Чернігівській області.

За допомогою карти можна буде отримати детальну інформацію по кожному населеному пункту. Зокрема, дізнатися про кількість проведених поліцією оглядів та оглянутих об’єктів, кількість зареєстрованих заяв та звернень громадян. Зараз слідчі спільно з оперативниками карного розшуку поліції області відпрацьовують інформацію про конкретних осіб, які можуть бути причетні до скоєння злочинів на території області, записують свідчення місцевих мешканців щодо можливих злодіянь та фактів агресії відносно мирного беззбройного населення, відбирають заяви у потерпілих громадян.

– Інтерактивна карта доступна абсолютно кожному за QR-кодом та посиланням. Посилання можна зайти на офіційному сайті поліції Чернігівської області ГУНП в Чернігівській області – Google Мої карти. Користуватися картою дуже просто як за допомогою смартфона, так і комп’ютера. Реєструватися для цього не потрібно. Слідкуйте за оновленням та поповненням карти свіжою інформацією, – підсумував начальник поліції Чернігівщини.

280026867_379369300900582_598943860505488922_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button