Суспільство

Смертельна пожежа, інспекція вчителів та свіжий випуск газети «Голос Чернігівщини»: підсумок четверга

Вчитель зі Сновщини створив музей дерев’яних виробів своїх учнів, що налічує понад 600 експонатів. А у Чернігівській області створили регіональне відділення Державної служби якості освіти. Чим воно займатиметься дивіться у нашому сюжеті.

Кілька надзвичайних подій трапилося протягом доби. Так, у Городні, під час пожежі, загинула пенсіонерка. В жахливій ДТП у столиці загинув чоловік з Чернігова.

Не обійшовся день і без криміналу. Невідомий викрав із чернігівського магазину цигарки, а у приміщенні по вулиці Мазепи викрили незаконний гральний заклад.

13-річний підліток до пізнього часу гуляв на вулиці. Патрульні повернули його стурбованій мамі.

Юристи розказали, як безпечно купувати і інтернеті.

Із 14 січня в Україні дозволили продаж нафтопродуктів на розлив у пластикову тару. Однак, чернігівські АЗС до такого не готові.

Стало відомо, які незвичні імена жителі Чернігівщини давали своїм дітям протягом останнього року.

Сьогодні було прийнято кілька важливих законів на всеукраїнському рівні. Так, Зеленський підписав указ про призов в армію: тепер – з 18 років, а Рада ухвалила закон про середню освіту.

Традиційно, у четвер, вийшов черговий номер газети «Голос Чернігівщини». Там можна знайти статтю про «борщову» колекцію одягу, підготовку до Водохреща та загибель земля в літаку, що збили в Ірані.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото: Сучасний Чернігів

Ще статті по темі

Back to top button