Суспільство

Помер відомий чернігівський журналіст, колишній прес-аташе «Десни»

Ввечері 22 червня перестало битися серце Віктора Андрійовича Мухи. Він багато років був прес-аташе футбольного клубу Десна, літописець цього клубу та автор книг про історію чернігівського футболу та «Десни».

Про це йдеться на Фейсбук-сторінці ФК.

Віктор Андрійович був заступником головного редактора в газеті «Деснянська правда», завідувачем відділу в газеті «Комсомольський гарт», працював в газеті «Український футбол», автор книг «Вогненні дороги» (1982), «Від «Юності» до «Вемблі» (1996), «Наші грають» (1997), «Сім рекордів «Десни» (1997), “Піввіку Десни» (2010). Нагороджений журналістською премією ім. Василя Блакитного. Член СЖУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди: про улюблену англійську, пристрасть до кулінарії та власний бренд юної Тетяни Кунтиш

Попри всі досягнення, саме футбольний клуб Десна назавжди залишався в серці Віктора Андрійовича і більшу частину свого життя він присвятив саме «Десні».

«Ми не встигли видати нову книгу за життя Віктора Мухи, але історія клубу, написана Віктором, вийде на друкованих сторінках вже найближчим часом»,- йдеться у повіомлені.

В п‘ятницю, 25 червня, о 9:30 біля другої лікарні відбудеться «прощання» з Віктором Андрійовичем, о 10:00 від‘їзд на кладовище Яцево.

Редакція сайту ЧЕline висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button