Суспільство

Померла начальниця Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Сновської міськради

Назавжди пішла з життя начальниця Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Сновської міськради Олена Іванівна Коваленко.

Олена Іванівна все своє життя присвятила роботі на освітянській ниві. З 1997 року вона працювала у школі-інтернаті «Казка», спочатку на посаді вчителя математики, потім заступника, а у 2007 році вона очолила цей заклад і перебувала на посаді директора до 2018 року. З квітня 2018 року і по теперішній час Олена Іванівна Коваленко працювала начальником Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Сновської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє поліцейських були травмовані у результаті ворожого обстрілу на Чернігівщині (Фото)

Останні роки вона мужньо боролося з тяжкою хворобою і назавжди залишиться прикладом стійкості духу та позитивного мислення в будь-яких складних життєвих ситуаціях. Добрий, світлий спомин про чарівну, веселу, завжди усміхнену жінку, турботливу мати та бабусю, професіонала своєї справи назавжди залишиться в пам’яті рідних, друзів, колег, сусідів, однокласників, усіх, хто знав, любив та шанував Олену Іванівну.

Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та близьким, поділяємо разом з вами біль непоправної втрати і підтримуємо у годину скорботи.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Сновська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button