Суспільство

Популярні чоловічі парфуми на розлив

Багато хто думає, що парфуми – то переважно жіноча пристрасть, проте, як показує статистика, чоловіки користуються парфумами майже так само часто, як і жінки.

Об’єми продажів парфумів і туалетної води чоловічих брендів практично не відрізняється від жіночих. Проте є і певна особливість продажу чоловічих парфумів: чоловіки зазвичай, менш орієнтовані на «іміджеву складову», вони менше звертають увагу на бренд і намагаються більш економно ставитися до придбання. Саме тому, чоловічі парфуми на розлив щороку стають все більш і більш популярними.

Сьогодні ми розкажемо про найбільш популярні чоловічі аромати наливної парфумерії, які ви завжди можете замовити на сайті perfumer.ua

ТОП 5 найпопулярніших ароматів чоловічої наливної парфумерії.

15 man «ESSE fragrance» аналог Wanted by Night Azzaro

Це сильний, привабливий і таємничий аромат, що належить до групи пряних деревних ароматів.

Він ідеальний для вечірніх виходів та особливих подій: поєднує в собі теплі пряні та деревні ноти з легкими свіжими і солодкими відтінками, створюючи багатошаровий і складний букет. Цей парфум підкреслює харизматичність і впевненість свого власника, створює привабливий і незабутній образ.

Опис аромату:

Верхні ноти: мандарин, кориця, лаванда, лимон.

Середні ноти: кмин, фрукти ялівцю, червоний кедр, ладан.

Базові ноти: тютюн, кедр, кипарис, шкіра, ваніль.

28 man «ESSE fragrance» аналог Pure X.S. Paco Rabanne

Розкішний і чуттєвий аромат, що належить до східних пряних ароматів і є яскравим, зухвалим та чуттєвим представником сучасної парфумерії. Він гармонійно поєднує у собі пряні, солодкі та східні ноти, створюючи враження багатства і спокуси, підкреслюючи впевненість і сексуальність власника. Аромат ідеально підходить для вечірніх виходів і визначних подій, залишаючи за собою незабутній шлейф.

Опис аромату:

Верхні ноти: імбир, зелень, тим’ян.

Середні ноти: кориця, лікер, ваніль.

Базові ноти: мирра, цукор, кашмеран.

70 man «ESSE fragrance» аналог Acqua Di Gio Absolu Giorgio Armani

Складний і багатогранний аромат, який належить до групи ароматів деревні акватичні. Він вміло поєднує свіжі морські ноти з теплими деревними акордами. Парфум підкреслює впевненість і елегантність свого власника, підходить як для денного використання, так і для вечірніх виходів. Аромат створює враження розкоші та природної краси, залишаючи за собою незабутній шлейф.

Опис аромату:

Верхні ноти: морські ноти, бергамот, грейпфрут

Середні ноти: розмарин, лаванда, герань.

Базові ноти: пачулі, деревні ноти, лабандум, тонка боби.

213 духи «Reni» аналог L.12.12 White Lacoste

Свіжий, елегантний і універсальний аромат, який належить до групи деревно-квіткових мускусних ароматів. Він поєднує в собі цитрусові, квіткові та деревні ноти поєднуючи у собі елегантність та спортивний стиль. Аромат підкреслює впевненість в собі чоловіка, підходить для будь-яких ситуацій. Аромат створює відчуття чистоти та свіжості, залишаючи за собою приємний і незабутній шлейф.

Опис аромату:

Верхні ноти: грейпфрут, розмарин, кардамон, кедровий лист.

Середні ноти: іланг-іланг, тубероза.

Базові ноти: кедр, шкіра, ветивер.

27 man «ESSE fragrance» аналог Blue Seduction A. Banderas

Свіжий і оригінальний аромат, який належить до групи фужерних акватичних ароматів та поєднує у собі фруктові, водяні й деревні ноти. Він підкреслює молодість, енергійність, мужність і сучасність чоловіка. Цей аромат ідеально підходить для щоденного використання, завдяки своїй легкості та освіжаючому характеру, особливо в теплу пору року.

Опис аромату:

Верхні ноти: диня, чорна смородина, м’ята, бергамот.

Середні ноти: капучино, мускатний горіх, зелень, яблуко, кардамон.

Базові ноти: амбра, деревні ноти, мускус. Однією з основних переваг наливної парфумерії є її доступність! Невелика цін за мілілітр і можливість придбання необхідного об’єму, дають вашим клієнтам можливість експериментувати і обирати свої улюблені аромати, а Вам – мати стабільні продажі!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button