Суспільство

Попутками та пішки дісталася до іншого населеного пункту: на Чернігівщині всю ніч тривали пошуки дівчини, яка втекла з дому

Протягом доби у двох громадах поліцейським вдалося розшукали двох дівчат 15 та 16 років, місце перебування яких було невідоме. Одна втекла з дому, інша — поїхала до подруги.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Учора, 11 жовтня, ввечері до поліції надійшло повідомлення про зникнення 15-річної жительки Бобровиці. За словами заявника, дівчина поїхала до подруги у сусіднє місто Носівка і за деякий час перестала відповідати на дзвінки. Самостійні спроби розшукати дівчину виявилися

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курйози на сцені, особисті трагедії та реальні емоції: Наталія Рибенок – чесно про своє акторське життя

Поліцейським відділення №4 Ніжинського райуправління поліції менш ніж за годину вдалося встановити місце перебування дівчини. З нею все добре.

Інше повідомлення про зникнення дитини надійшло ввечері того ж дня з Коропської територіальної громади. 16-річна дівчина після сварки з рідними пішла з дому в невідомому напрямку.

На пошук дитини були орієнтовані всі поліцейські Новгород-Сіверського райвідділу поліції, а також колеги з сусідніх територіальних підрозділів.

Знайти дівчину вдалося лише на ранок 12 жовтня. Дитина перебувала в Новгород-Сіверському, куди дісталася попутнім транспортом, а частину шляху здолала пішки. Наразі з цією неповнолітньою також усе добре.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button