Суспільство

Посеред білого дня водії напідпитку їздять містом (Фото)

Сьогодні, близько 9-ї ранку, на проспекті Миру патрульні звернули увагу на автомобіль ROVER 75, який рухався з порушенням Правил дорожнього руху. Інспектори вирішили його зупинити. Під час спілкування поліцейські відзначили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік у встановленому законом порядку відмовився від проходження медичного огляду. Також патрульні з’ясували, що на нього раніше вже складали протокол за керування в нетверезому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік, який вчинив ДТП на центральному ринку, був напідпитку

Трохи пізніше небайдужий громадянин повідомив на спецлінію «102», що водій автомобіля ВАЗ-2103 збирається сідати за кермо в нетверезому стані. Автомобіль за орієнтуванням інспектори зупинили на проспекті Миру. Під час спілкування та перевірки документів правоохоронці помітили в чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. 42-річний кермувальник зголосився пройти освідування на стан сп’яніння у медичному закладі. Перевірка на газоаналізаторі показала 1.22 проміле. Це у 6 разів вище за допустиму норму.

На обох водіїв охоронці порядку склали відповідні матеріали, які надалі будуть скеровані до суду для прийняття відповідного рішення.

Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button