Суспільство

Посли країн «Великої сімки» відвідали поліцію Чернігівщини (Фото)

Перебуваючи на Чернігівщині в рамках ознайомлення з перебігом реформи децентралізації, посли країн великої сімки відвідали ГУНП у Чернігівській області та зустрілися з керівництвом поліції.

У Чернігові поважні гості дізналися, як зарекомендував себе у використанні поліцейськими в службовій діяльності патрульний автотранспорт, отриманий Національною поліцією від уряду Японії в рамках Кіотського протоколу. Гості наголосили на екологічності гібридних автомобілів, які використовують українські патрульні, адже, крім бензинового двигуна, в них є і електродвигун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модернізований ЦНАП і впорядковані землі: Кіптівська ОТГ похвалилася досягненнями перед послами країн 7G

Начальник Головного управління Національної поліції Едуард Альохін поділився враженнями про специфіку експлуатації патрульними Toyota Prius та Mitsubishi Outlander в міських і сільських умовах.

Глави амбасад країн «великої сімки» спільно з керівниками ГУНП зробили пам’ятне фото на тлі патрульних автомобілів.

«Це лише частка того, що змінилося в поліції за останні два роки, – сказав начальник Головного управління Едуард Альохін, – більш яскраві приклади модернізації та позитивних змін можна побачити в самому управлінні».

Так, посли G7 ознайомилися зі схемою реагування поліції на повідомлення про злочин, відвідали службу 102 та чергову службу. Непідробний інтерес у поважних гостей викликала система відеоспостереження «Мережа безпеки», впровадження якої на теренах області стало можливим саме завдяки підтримці з боку органів місцевого самоврядування. Делегація переглянула презентацію можливостей цієї системи та дізналася про перспективи її подальшого розвитку.

Під час короткого обміну думками стосовно реформи української поліції посли відзначили значні успіхи в її реалізації на рівні Чернігівської області.

Джерело: Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button