Суспільство

Послугою шерингу авто в «Дії» вже скористалися 200 тисяч разів — МВС

За час дії послуги шерингу автомобілів у застосунку «Дія» українці скористалися нею 200 тисяч разів.

Про це повідомляє МВС.

«Передача права на користування транспортним засобом користується попитом серед водіїв. З моменту запуску послуги шерингу авто, в застосунку «Дія» нею скористалися 200 тисяч разів», — йдеться у повідомленні.

Як зазначають в МВС, послуга легка в користуванні та здійснюється в декілька кліків. Для цього в застосунку «Дія» мають відображатися паспорт та посвідчення водія відповідної категорії тієї особи, яка хоче стати належним користувачем. А для власника – свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сіверському напрямку окупанти проводять активну диверсійну діяльність

Також водії можуть призначити належного користувача у будь-якому зручному для себе сервісному центрі МВС або онлайн – через Електронний кабінет водія.

Після шерингу авто у належного користувача в «Дії» відобразиться свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, яким він зможе керувати.

Також обидві сторони при потребі можуть в режимі онлайн скасувати шеринг автівки. Це можна зробити через застосунок «Дія» або Електронний кабінет водія.

Як повідомлялося, послуга шерингу транспортного засобу запрацювала в застосунку «Дія» у серпні 2022 року. У квітні 2023-го до функціоналу додали можливість скасувати шеринг.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button