Суспільство

«Посмішки дітей — найкраща вдячність для нас!»: гвардійці провели «урок мужності» для чернігівських школярів

Нещодавно гвардійці військової частини 3082 відвідали школи міста Чернігова та провели для учнів «Урок мужності».

Під час зустрічі гвардійці розповіли дітям про свою службу в лавах Національної гвардії України та важливість захисту рідної країни. Уроки були неймовірно цікавими та пізнавальними, адже учні активно ставили запитання військовим та обговорювали з гвардійцями теми, що їх цікавлять.

«Від імені педагогічного колективу хочу висловити щиру вдячність гвардійцям за їхню службу та час, присвячений нашим дітям. Вони подарували учням не тільки знання, але й масу позитивних емоцій», — подякувала вчителька Марина Миколаївна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорожники долають наслідки негоди на Чернігівщині

Кожен з учнів мав змогу приміряти на собі екіпіровку гвардійців та сфотографуватися зі службовим собакою «Ермі». Який своєю чергою продемонстрував дітям затримання умовного злочинця та бездоганне виконання команд з загального курсу дресирування собак.

«Посмішки дітей — найкраща вдячність для нас за проведені уроки. Ми віримо у майбутнє нашої країни, і готові завжди служити їй», — поділився враженнями інструктор з бойової підготовки Дмитро.

Нехай ці зустрічі залишають теплі спогади у серцях наших дітей та будуть ще однією іскоркою, що освітлює шлях до мирного та впевненого майбутнього.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Північне оперативно-територіальне об’єднання Національної гвардії України

Ще статті по темі

Back to top button