Суспільство

«Поверни!»: жителі Чернігівщини можуть скористатися безкоштовним бюро знахідок

Жителі Чернігівщини отримали можливість знаходити свої або повертати чужі речі їхнім власникам на сайті Всеукраїнського бюро знахідок «Поверни!».

Сервіс розробив киянин Олександр Крутов, аби втрачені речі швидше знаходили своїх господарів.

«Я зустрічав безліч прохань про допомогу на міських форумах, у групах соціальних мереж, на стовпах біля магазинів і в інших місцях. Одні люди втрачають, інші знаходять. Нерідко вони шукають одне одного, але не можуть знайти просто тому, що користуються різними ресурсами. І не всі ці ресурси надають елементарну функцію зручного пошуку потрібного оголошення. Я дивився на все це і думав: от якби був один майданчик для збору оголошень! Тоді вони не розпорошувалися б, і втрачені речі та домашні тварини знаходили господарів частіше», – зазначив засновник єдиного бюро знахідок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка з Чернігова після візиту до Італії створила власну торгову марку (Відео)

Користування ресурсом абсолютно безкоштовне. Тут можна розміщувати оголошення як про втрату, так і про знахідку. Для цього треба заповнити електронну форму просто на сайті.

Користувачем може стати кожен, однак усі оголошення перевіряють модератори сайту вручну і тільки після цього публікують текст.

Ресурс існує на кошти небайдужих благодійників і є суто соціальним проєктом.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button