Суспільство

Повноцінна діагностика кишечника за 20 хвилин в Оксфорд Медікал

Ендоскопічні дослідження призначають при підозрі на наявність колітів, поліпів і інших новоутворень. Здуття живота, кишкова непрохідність, кровотечі, часті запори, біль, дискомфорт — причину всіх цих неприємностей за лічені хвилини визначить цифрова колоноскопия цены діагностики доступні, а результат дає можливість лікарям отримати повноцінну інформацію і характер проблеми набагато якісніше класичних аналізів і рентгена.

Техніка нового покоління

Для пацієнтів, що мають пройти колоноскопію, важлива безпека, безболісність і максимальний комфорт під час дослідження. Процедура колоноскопії в клініці включає консультацію ендоскопіста і анестезіолога, саму маніпуляцію і обробку даних дослідження, медикаменти та витратні матеріали, а також перебування на денному стаціонарі після процедури.

У київській клініці Оксфорд Медікал делікатну діагностику проводять на цифровому ендоскопі Evis Exera II Olympus під місцевою анестезією або уві сні — в залежності від рівня больового порогу пацієнта і цілей дослідження.

Виробник устаткування – відома японська корпорація Олімпус, саме її технолог першими в світі розробили систему ендоскопічного дослідження товстого кишечника. Діаметр відеосистеми 4,9 мм, кут огляду 120º, поворот камери від 120º до 210º. Це дозволяє отримати панорамну картину за мінімальну кількість часу. Чітке зображення та якісне збільшення отриманих даних дає лікарям повну інформацію про стан слизової та характер захворювання.

Цифрова колоноскопія займає 20-30 хвилин. Результат дослідження дає лікарям можливість швидко визначити проблему, поставити точний діагноз і визначити ефективну схему лікування. Всього 20 хвилин, і ваші сумніви і занепокоєння будуть розвіяні.

7d77498c7d76323cb425056d4e5c0e9e

Комплексне дослідження

Крім відеофіксації, ендоскоп проводить забір тканин і частин слизової для лабораторного вивчення. Безпосередньо під час процедури при невідкладних ситуаціях за допомогою приладу можна провести ряд лікувальних заходів.

Багатофункціональність клініки дозволяє пацієнтові отримати додаткові консультації флеболога, проктолога, гастроентеролога, пройти ультразвукове дослідження. Під час колоноскопії апарат виводить зображення на монітор в режимі «картинка в картинці» і синхронізує дані УЗД, рентгену, МРТ для максимально точної локалізації проблемної зони.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button