Суспільство

Пральна машина з сушкою для економії часу и сил

Тим, хто цінує вільний час і не бажає його витрачати на рутинні домашні справи, стане в нагоді пральна машина з функцією сушки. Це позбавить від необхідності кожного разу після прання розвішувати білизну, а потім знімати суху. Машини такої конструкції актуальні для маленьких за площею помешкань, де немає вільного місця для просушування білизни.

Хоча пральні машини з вбудованою сушкою коштують дорожче звичайних, на сторінці — https://allo.ua/ru/stiralnye-mashiny/osobennosti_konstrukcii-sushka/ можна знайти моделі за доступною ціною.

Принцип роботи машини з сушкою

Якщо звичайні автомати мають тільки один тен для нагрівання води, пральні машини з сушкою оснащені додатковим нагрівачем для повітря всередині барабану. Коли барабан обертається, речі обробляються сухим гарячим повітрям с усіх сторін, за рахунок чого наприкінці циклу вони повністю сухі. Також можна задати режим неповного висушування для того, щоб речі було легше прасувати.

Як обрати пральну машину з сушкою?

Оскільки додатковий ТЕН потребує більше електроенергії, обираючи автомат такого типу, варто звернути увагу на:

  • клас енергоспоживання: прилади класу А є економнішими за інші;
  • об’єм завантаження: зі збільшенням об’єму барабану збільшуються і енерговитрати на цикл прання;
  • тип двигуна: автомати з інверторним двигуном (прямий привід) є більш економними, ніж колекторні.

Придбання пральної машини з сушкою звільнює вас від частини домашнього клопоту. Тепер можна не турбуватися, що речі не встигнуть висохнути за ніч. Автомат такого типу допомагає позбавитися сирості та грибку, що особливо актуально для квартир з високою вологістю повітря.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button