Суспільство

Працюй стоячи: ергономічні офісні меблі для нового підходу в роботі 

Якщо ти щоденно проводиш багато часу сидячи за комп’ютером, то відчуваєш те ж саме, що й мільйони офісних співробітників: дискомфорт в шиї і спині, швидку втомлюваність, сонливість, складнощі з концентрацією. Виправити ситуацію допоможе створення місця для роботи стоячи з ергономічними меблями та аксесуарами.

Чергуючи сидіння з активним стоянням на балансувальній платформі або використанням спеціальної бігової доріжки ти значно покращиш своє самопочуття, продуктивність, настрій та навіть фігуру.

Які офісні меблі потрібні для створення робочого місця стоячи 

Щоб створити робоче місце, в якому ти зможеш комфортно працювати стоячи, тобі знадобляться наступні меблі для офісу:

1. Стіл з регульованою висотою, який налаштується під твій зріст. У високотехнологічних моделях висота стільниці регулюється електронним механізмом з функцією пам’яті. Один раз зафіксувавши ідеальні положення столу для сидячої та стоячої роботи ти в подальшому зможеш легко між ними перемикатися. 

2. Підставка для монітору або ноутбуку. З її допомогою ти піднімеш девайс на рівень очей, завдяки чому припиниш сутулитися та псувати поставу. В асортименті магазинів офісних меблів також є кронштейни, які теж дозволять змінювати висоту екрану.

3. Балансувальна дошка. З нею ти зможеш стояти активно, що зменшить навантаження на спину та ноги, водночас зміцнюючи м’язи.

4. Підставка для телефону. Зафіксувавши зручне положення смартфону тобі стане набагато зручніше проводити відеоконференції і слідкувати за важливими чатами. Щоб не хвилюватися про те, що гаджет розрядиться, відвідайте сайт, де представлена підставка для телефону, яка дає змогу комфортно використовувати iPhone під час зарядки.

5. Бігова доріжка. Тренажер, спеціально створений для стоячої роботи, стане чудовим доповненням до ергономічних меблів в кабінет. Ти зможеш поєднати виконання завдань зі спортивним тренуванням, що позитивно вплине на твою енергійність і покращить фігуру.

Чому слід приділити увагу офісним меблям для сидячої роботи

Для максимальної продуктивності не слід перебувати на ногах весь день: роботу стоячи необхідно чергувати з сидячою. Тому важливо створити й «звичайне» робоче місце, правильно організувавши простір. Тобі стануть в нагоді наступні ергономічні аксесуари та меблі в офіс:

  • Ортопедичне комп’ютерне крісло
  • Підставка для ніг
  • Настільні органайзери
  • Підставка для навушників
  • Вертикальна підставка для зручного зберігання ноутбука
  • Підставка для зап’ясть
  • Підставка для окулярів

Після покупки меблів та наведення порядку на столі за допомогою  аксесуарів тобі залишиться сховати дроти від приладів в стильні кабель канали. Якщо місця для всіх потрібних речей не вистачило, встанови ергономічну підвісну полицю.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button