Суспільство

Прем’єр-міністр вніс Чернігівщину до списку найкорумпованіших областей

Під час наради з представниками територіальних органів Державного агентства лісових ресурсів Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук назвав області, в який найбільше процвітає лісова «корупція». Серед них була й Чернігівська область.

«Будь-які люди, стосовно яких є публічна інформація про те, що вони причетні до корупційних дій або за їхнього керівництва деякі підприємства або області перебувають у занепаді… Щодо всіх них треба ухвалювати кадрові рішення, безумовно…. За результатами аудиту треба визначити, з кого слід почати. За моєю інформацією, Житомирська область, Чернігівська, Закарпатська, Івано-Франківська… Там, де ліси в нас найбільш поширені. Полісся наше, Карпати, Волинська область… Це – області, на які треба звернути особливу увагу. І з них потрібно почати. В кожній із них слід провести аудит насамперед», – сказав Олексій Гончарук.

Одним із зауважень Прем’єр-міністра стала відсутність чіпування деревини, тобто її електронний обіг. На Чернігівщині зокрема він не впроваджений у низці комунальних лісгоспів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Олег Дешура

Ще статті по темі

Back to top button