Суспільство

Смерть від грипу, карантин у школах та децентралізаційні війни: головні новини вівторка

У багатьох областях України у школах ввели карантин через високу захворюваність на грип. У Чернігові поки карантин не планується. А ось у Козелецькому районі та Семенівці кілька шкіл призупини навчання.

Зазначимо, що на Чернігівщині був зафіксований перший летальний випадок від грипу.

Не обійшовся сьогоднішній день і без криміналу та надзвичайних подій. Так, стало відомо, що вбивцям двох чернігівців поблизу пішохідного мосту загрожує до 15 років ув’язнення. Окрім того, раніше судимий чоловік зґвалтував жінку, а двоє невідомих викрали із будинку старенької 10 тисяч гривень.

Сьогодні, 28 січня, у багатьох районах міста було чутно тривожну сирену. Виявилося, що її увімкнули випадково. Також, вдень, під ЦУМ приїхало 8 пожежних машин. Як зазначали рятувальники, стався прорив труби, який спровокував реакцію пожежної сигналізації.

Чернігівці розказали журналістам ЧЕline, які чутки чули про себе.

Також, оприлюднили список медичних послуг, які жителі Чернігівської області можуть отримати безкоштовно.

Кілька новацій щодо комунальних послуг очікують жителів області. Так, віднедавна за газ почали приходити дві платіжки. Таким чином, навіть якщо газом ніхто не користується – платити за нього прийдеться.

Очікується і здорожчання плати за водопостачання та водовідведення більш ніж на 16%.

Поліція назвала ТОП-3 найнебезпечніших ділянок на дорогах Чернігова.

Справу про скоєння ДТП, у якій збили дитину та до якої причетний Андрій Блауш, брат депутата обласної ради Дмитра Блауша, передають до суду.

Сьогодні, у Чернігівській обласній державній адміністрації збиралися голови ОТГ, аби керівництво залишило діючий перспективний план без змін. А от жителі Плисківської ОТГ не хочуть приєднуватися до Борзни.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button