Суспільство

Президент відзначив воїнів із Сновської громади

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі президент України Володимир Зеленський своїм Указом відзначив воїнів.

Зокрема, Указом Президента N585/2022 від 17 серпня орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено нашого земляка Вячеслава Аксьоненка з Гвоздиківки Сновської громади.

Він воює у складі 56-ої окремої мотопіхотної бригади. Таким чином відзначено його особисту мужність та самовіддані дії, виявлені у захисті суверенітету і територіальної цілісності України.

Також президентським указом N627/2022 від 6 вересня орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено Олега Мірошниченка зі Сновська, журналіста газети «Промінь», нині бійця роти спеціального призначення.

Також Указом президента України №182/2022 від 28 березня орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено ще одного жителя Сновської громади – Сергія Тунду.

Також Указом президента України (від 26 березня 2022 року) орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено сновського воїна Владислава Ющенка.

Ще статті по темі

Back to top button