Суспільство

Прикраса – кращий подарунок на Хеллоуїн

Незважаючи на те, що в Україні ставлення до багатьох європейських свят неоднозначне, вони набирають все більшу популярність серед молоді. Саме таким святом вважається Хеллоуїн, який святкується в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Як відомо наші пращури мали аналог закордонного свята – Велесова ніч. Обидва обряди мають багато спільного а також багато відмінного.

Будь яке свято – це привід побалувати себе подарунками. А кращим сюрпризом буде дорогоцінна прикраса із золота чи срібла. Інтернет магазин Злато підготував цінителям ювелірного мистецтва та європейських свят спеціальну пропозицію – великі знижки на ексклюзивні прикраси. Та не все так просто: для отримання святкової знижки до 44% необхідно пройти цікавий та веселий HELLO КВЕСТ та отримати масу задоволення.

Спеціальна пропозиція гіпермаркету – кращий спосіб покупки дорогоцінностей

Святкова знижка до Хеллоуїна – це можливість придбати прикраси зі знижкою 44%. Спеціальна пропозиція розповсюджується на:

  • Каблучки, які можна підібрати для повсякденного носіння чи вечірнього виходу. Як правило, прості та лаконічні моделі вибирають для створення денного образу, а для виходу в світ підбирають більш розкішні каблучки.
  • Ланцюжки, які можна носити як самостійно, так і в комбінації с кулонами. Для самостійного носіння рекомендується підбирати біль широкі ланцюжки з фантазійним плетінням. При підборі основи для носіння підвіски підбирають біль прості моделі.
  • Браслети, які давно стали прикрасою типу унісекс. Браслети на руку носять як чоловіки, так і жінки. Звісно моделі дещо відрізняються, та це не мішає підібрати свій неповторний дизайн.
  • Кулони – прикраси, які вражають своєю різноманітністю. На офіційному сайті представлені зі знижкою великі та маленькі моделі, прості та оригінальні дизайни. Кулон можна підібрати для любого віку, для любої статі а також для дітей.

Купити прикраси на Хеллоуїн зі знижкою до 44% можна і з інших категорій. Для пошуку дорогоцінних прикрас зі знижкою необхідно пройти HELLO КВЕСТ. Цікаво? Тоді не варто зволікати та якомога швидше виконати завдання та отримати доступ до святкової знижки Хеллоуїн.

zlatoua_banner_hello_quest_2021_landing_ua

Зі знижкою можна придбати самі різні прикраси, які можна подарувати рідній людині, коханій дівчині чи незрівнянній дружині. Підібрати прикраси можна в єдиному екземплярі або скласти із прикрас по акційній ціні неповторний та захоплюючий комплект. Інтернет магазин Zlato.ua пам’ятає і про чоловіків. Для представників сильної статі в гіпермаркеті по знижці підібрані кращі моделі, які допоможуть підкреслити мужність, високе соціальне положення, прекрасний смак.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button