Суспільство

«Прилуцькі лікарі вбили мою сестру»: лікарів місцевої ЦМЛ звинувачують у смерті 27-річної жінки

Під час операції, яку проводили місцеві лікарі Прилуцької ЦМЛ, загинула 27-річна місцева жителька Людмила Вольвич. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила сестра загиблої Вікторія Вольвич. Із публікації жінки зрозуміло, що, на думку родини покійної, причиною смерті стала лікарська халатність:

«Цим повідомленням я офіційно повідомляю і хочу надати розголосу: прилуцькі лікарі вбили мою сестру».

Із її допису також відомо, що покійній Людмилі Вольвич було 27 років, усі попередньо здані жінкою аналізи свідчили про відмінний стан – вона була здорова.

«Всі аналізи та електрокардіограма, здана напередодні, свідчать про те, що вона АБСОЛЮТНО ЗДОРОВА.»

08.11. 2023 року лікарі Прилуцької ЦМЛ проводили косметичну операцію, внаслідок якої, ймовірно, загинула Людмила Вольвич. За версією сестри, причиною смерті стала неправильно розрахована доза наркозу.

«Лікар Прилуцької ЦМЛ Кононенко Віктор Володимирович з командою лікарів під час косметичної операції невірно розрахували наркоз, тим самим ВБИЛИ МОЮ СЕСТРУ ВОЛЬВИЧ ЛЮДМИЛУ!!

На даний момент лікарі намагаються приховати свою халатність і списати все «на лікарську помилку». Намагаючись скрити це вбивство, приховати сліди скоєння злочину, було проігноровано правоохоронні органи та належним чином не проінформовано Прилуцьку поліцію про летальний випадок у медзакладі. Лише після мого звернення до поліції, на місце виїхали слідчі, які оглянули тіло мертвої сестри. Я вимагаю справедливого розслідування та оперативного реагування правоохоронних органів Чернігівської області на злочинну халатність лікарів Прилуцької ЦМЛ», повідомляє сестра загиблої Вікторія Вольвич на своїй сторінці в Facebook.

У покійної Людмили Вольвич залишилася дворічна дитина.

Під час підготовки матеріалу ми зв’язалися з Вікторією Вольвич. Вона підтвердила інформацію, зазначену в своєму дописі на особистій сторінці. Утім, повідомити додаткові подробиці наразі відмовилася, адже зараз родина готується до похорону 27-річної Людмили Вольвич.

Журналісти «Чеline» очікують офіційного коментаря в цій справі від поліції Чернігівської області. Про перебіг подій ми вам повідомлятимемо.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button