Суспільство

У Мені буде створено сучасний культурний простір

Менська громада стала єдиною переможницею від Чернігівщини у проєкті «Центр культурних послуг, як інструмент згуртованості громади».

Даний проєкт буде реалізовуватися на території України у семи областях за підтримки ГО «Товариство дослідників України», Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Міністерства культури та інформаційної політики України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Коропській публічний бібліотеці відкрили Арт-простір

Головною метою проєкту є оновлення об’єктів культурної інфраструктури територіальних громад, яка стане об’єктом для формування єдності в громаді, підтримки та розвитку її культурного потенціалу та самоідентичності її населення.

Відділи культури і економічного розвитку та інвестицій Менської міської територіальної громади за підтримки керівництва громади успішно упоралися з першим етапом відбору для участі у проєкті по створенню ЦКП на базі Менського будинку культури, заповнивши відповідну реєстраційну форму і отримавши підтвердження від команди проєкту.

Серед основних завдань по створенню Центру культурних послуг є: осучаснення великої зали МБК, створення молодіжного простору, нової сучасної виставкової зали, зон для гурткової роботи, облаштування мистецького дворику за приміщенням МБК, перетворення малої зали у залу-трансформер, у якій можна буде проводити репетиції та переглядати фільми, тощо.

Все це дасть можливість покращити надання культурних послуг усім жителям громади.

Менська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button