Суспільство

Припинено незаконну торгівлю тютюновими виробами

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області  спільно з працівниками Львівського прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області викрито злочинну діяльність мешканців Чернігівської та Волинської областей, які організували та здійснювали діяльність із незаконного ввезення сигарет та подальшу їх реалізацію на митній території України, а також збут підпільно виготовленої горілки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Контрабандисти з цигарками продовжують штурмувати кордон

Не будучи зареєстрованими як суб’єкти господарювання та не маючи ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, ділки оптом та в роздріб реалізовували незаконно ввезені сигарети та незаконно виготовлену алкогольну продукцію через ринки Чернігівської області, а також в мережі Інтернет, шляхом розміщення оголошень у закритих групах мобільних додатків миттєвих повідомлень. Доставку здійснювали поштовими службами доставки.

За результатами проведених обшуків із незаконного обігу вилучено 2 630 пачок сигарет, 85 літрів горілки в скляній тарі та тарі «bag-in-box». Всього вилучено ТМЦ на суму 145 тис. гривень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button