Суспільство

Привітання народного депутата України Валерія Давиденка з Днем знань

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Щиро вітаю усіх вас із святом 1 вересня!

Це – свято дитинства, яке змушує тріпотіти наші серця і через багато років після закінчення школи. Ми завжди із хвилюванням пригадуємо перший дзвоник, першу вчительку, перше шкільне кохання. Школа дарує нам надійних друзів, вчить бути чесними і щирими.

Шкільні роки – найщасливіші у житті. Перед вами, сьогоднішніми школярами, відкриті усі дороги. Адже ви – діти Незалежної України. Шукайте свій шлях і досягайте мети.

Особливі слова висловлюю на адресу вчителів. Ви – наші перші надійні друзі. Адже із першого класу вчите нас відрізняти правду від кривди, а добро – від зла. Сьогодні ви навчаєте наших дітей жити чесно і по совісті. Ці уроки формують із малих хлопчаків і дівчаток справжніх громадян.

Дорогі батьки! Шкільна пора наших дітей – хвилююча і відповідальна для нас із вами. Давайте намагатися краще розуміти наших дітей, бути для них справжнім життєвим прикладом.

Наша країна – це усі ми. Якщо будемо сильними, розумними та впевненими в собі, то й Україна буде незламною.

З нагоди 1 вересня зичу усім школярам, вчителям, батькам нашої рідної Чернігівщини віри у власні сили та в Україну! Будьмо наполегливими і вимогливими! Нам із вами будувати нову державу!

З повагою Народний депутат України Валерій Давиденко

Ще статті по темі

Back to top button