Суспільство

Про місцеві партійні осередки і діяльність в облраді – зустрічі в громадах області

*Актуально

Керівник Чернігівської обласної організації партії «Наш край» Сергій Баришовець із колегами розпочав зустрічі в громадах області. За словами Сергій Баришовця, наприкінці лютого відбулися збори обласного партійного осередку. Вони проходили з дотриманням карантинних обмежень, а відтак, у зборах брала участь обмежена кількість партійців.

«Я обіцяв, що відвідаю наші громади, поспілкуюся з активістами, щоб обговорити рішення зборів, виконання поставлених завдань», – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині «Наш край» підтримає кандидатів у депутати на проміжних виборах у шести громадах

Перші зустрічі з депутатами й активістами «Нашого краю» відбулися в Кіптях, Козельці та Острі. Сергій Баришовець разом із депутатом обласної ради Олександром Демиденком обговорили проблемні питання в старостинських округах, можливі шляхи їх вирішення. Йшлося про розвиток партійних осередків у селах, діяльність фракцій «Нашого краю» у місцевих радах. Серед інших питань Сергій Баришовець повідомив, що депутати «Нашого краю» в Чернігівській обласній раді продовжують працювати в округах і братимуть участь у засіданнях сесій, хоча до першої сесії й обрання керівного складу облради залишається чимало зауважень.

«Однак до наших депутатів звертаються виборці з проханнями про допомогу, тому є необхідність через участь у засіданнях сесій контролювати витрачання бюджетних коштів та управління комунальним майном», – зазначив Сергій Баришовець.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button