Суспільство

Проблемний маршрут «Чернігів-Унучки»: в ОДА розбирали транспортний нюанс

На черговому засіданні координаційної ради облдержадміністрації з питань організації пасажирських автоперевезень в області остаточно визначили умови конкурсу з перевезення пасажирів за маршрутом Чернігів – Унучки. Засідання відбулось сьогодні, 7 лютого.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської ОДА.

Від жителів сіл Унучки, Табаївка та Рогощі Чернігівського району надійшло колективне звернення з проханням введення додаткового цілорічного рейсу в обідню пору тричі на тиждень. Цю вимогу внесуть до нової угоди, яку укладуть із перевізником – переможцем конкурсних торгів, що відбудуться найближчим часом. Можливість обслуговування цього рейсу до проведення тендера вивчається.

Також жителі села Унучки озвучили вимогу змінити час відправлення зимових і літніх рейсів. Ранковий цілорічний – має приходити на 10 хвилин раніше, а вечірній літній – на одну годину пізніше за попередньо встановлений.

Перевізник, який на сьогодні забезпечує автосполучення обласного центру з цим населеним пунктом, здійснюватиме ранковий і вечірній рейс до проведення конкурсу навесні цього року.

Ще статті по темі

Back to top button