Суспільство

Програма монетизації субсидій після виборів має бути розширена — депутат облради

*Актуально

Програму монетизації субсидій варто розширити цього року. Про це повідомила депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Ірина Грозенко.

За її словами, монетизація субсидій та, ширше, усіх пільг є однією з програмних вимог «Нашого краю». Нарешті цей процес рушив з місця після втручання Президента Петра Порошенка.

«За ініціативи Президента влада з березня 2019 року проводить масштабну монетизацію житлової субсидії. Із 1 березня Уряд розпочав видавати готівкою житлову субсидію пенсіонерам разом із осучасненою пенсією. Із 12 березня усі інші отримувачі субсидій будуть отримувати монетизовану субсидію у відділеннях Ощадбанку», — зазначила Ірина Грозенко.

Вона підкреслила, що представники партії підтримують цю соціальну ініціативу влади і сподіваються, що вона не зупиниться на цьому і буде й надалі запроваджувати реформи в інтересах людей. Після субсидій монетизація має бути поширена й на пільги.

Партія «Наш край» закликає владу зробити все, щоб громадяни отримали субсидію вчасно та зручно, без черг і зайвих клопотів. «Ми закликаємо владу зробити монетизацію субсидій та пільг постійним соціальним інструментом підтримки громадян, і посилити цей напрямок після виборів», — підкреслила Ірина Грозенко.

         Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button