Суспільство

Прокуратура викликає в суд Юніса через «проросійського» Нікуліна

Прокуратура взялася за розслідування справи півторарічної давнини. Йдеться про візит громадських активістів до Чернігівського військового шпиталю, зокрема до керівника обласного військкомату Костянтина Нікуліна.

Громадський активіст Юніс Аскеров через Facebook повідомляє, що з цього приводу йому вже телефонував слідчий із прокуратури.

«1,5 роки тому – починалася російсько-українська війна і від позиції обласного воєнкома, багато чого залежало. Тоді громадськість вважала, що він гальмує мобілізацію, а також те, що чернігівські батальйони поїхали на Схід без належної амуніції тож ми вимагали його звільнення. У свою чергу Костянтин Нікулін «захворів» — заховався від громадськості у військовому шпиталі. Коли ж ми: активісти «Самоооборони» і «Правого Сектора» вирішили його «провідати», бо на нашу думку він симулював і ховався від громадськості, то стався конфлікт між активістами і охороною шпиталю.

З часом конфлікт було врегульовано, Нікуліна з посади військового комісара звільнено , пригадую, що він після цього керував підприємством, що належало російським інвесторам, здавало в оренду нерухомість на, що знаходилася на території КСК»,- йдеться у пості Юніса.

Ще статті по темі

Back to top button