Суспільство

Просто корисно: Як ПриватБанк змінює життя підприємців на краще

Дедалі більше українських підприємців відкривають для себе численні переваги мобільного додатку «Приват24 для бізнесу». Уже понад двох третин бізнес-клієнтів банку активно ним користуються, і цей показник стрімко зростає. Як цей додаток поліпшує життя вітчизняних ФОП?

Популярність «Приват24 для бізнесу» викликана не лише тим, що Приват – найбільший банк України і більше половини українських бізнесів виплачують зарплати саме через нього. Причина ще й у тому, що цей додаток пропонує найширші можливості для ФОП на ринку. По суті, в одному мобільному рішенні доступна більшість потрібних підприємцям функцій, зокрема:

  • облік та звітність, як і можливість доступу бухгалтера
  • платежі та цілодобовий продаж валют
  • виплати зарплат найманим працівникам
  • швидке та зручне виставлення інвойсів (рахунків-фактур) тощо.

Таким чином, разом із «Приват24 для бізнесу» будь-який ФОП може керувати власною справою будь-де і будь-коли: в дорозі, вдома, з кавʼярні, робочого місця чи «з поля». І це не просто зручно, це ще й надійно. Адже розробники потурбувалися про те, щоб додаток гарантував високий рівень безпеки фінансових операцій. Також, ви можете входити в додаток за допомогою біометрії чи особистого Приват24. А для авторизації потрібних операцій можна в будь-яку мить зробити собі хмарний кваліфікований електронний підпис (КЕП) SmartID – і швидко підтверджувати всі необхідні процеси.

Варто зазначити, що команда Привату не зупиняється на досягнутому. Банк регулярно отримує зворотний звʼязок від своїх клієнтів і розширює можливості додатку. Наприклад, лише торік до «Приват24 для бізнесу» додали такі послуги, як виписки за POS-терміналами, керування виплатою зарплати, перевірку заборгованості за розрахунками з бюджетом, сервіс «Досьє ділової репутації», а також функціональні підказки та відеоінструкції. Більше того, разом із відомим стендапером Антоном Тимошенко запустила проєкт «Агент 3700» – серію відео, де просто та доступно пояснюється, як легко керувати своїм ФОП із «Приват24 для бізнесу».

Наприклад, вам як ФОП необхідно подати обовʼязкову щоквартальну декларацію. Думаєте, потрібно телефонувати бухгалтеру та перебирати купу паперів? Усе значно простіше:

  1. Заходите в «Приват24 для бізнесу» – меню «Послуги» – «Електронна звітність»
  2. Тиснете «Створити» та обираєте необхідний період
  3. Заповнюєте декілька полів, перевіряєте та підписуєте документ своїм SmartID
  4. Все готово!

Загалом, ПриватБанк розвиває цілу екосистему для обслуговування підприємців та бізнесів. Це не лише мобільний додаток та його онлайн-сервіси, а ще низка продуктів, які спрощують ведення власної справи. Що ще стає в пригоді підприємцям?

  • додаток «Термінал» – рішення, яке перетворює смартфони з операційними системами iOS або Android на POS-термінал, полегшуючи прийом оплат від клієнтів за товари та послуги;
  • програмний РРО «Каса» – сервіс, який просто у POS-терміналі, у вашому смартфоні або на сайті поєднує ПРРО, метод оплати, касовий апарат, сканер штрихкодів та принтер чеків;
  • платіжна система LiqPay, яка працює для прийому платежів на сайтах, у соцмережах, мобільних додатках та месенджерах.

Як бачимо, ФОПам разом із Приватом працювати стає і справді легше та простіше. І йдеться не лише про зручні та інноваційні рішення – це ще й надійно, що гарантовано статусом державного банку. Тож фокусуйтеся на розвиткові власної справи – і дозвольте «Приват24 для бізнесу» подбати про решту.

*Реклама

Ще статті по темі

Back to top button