Суспільство

Протягом минулого тижня надзвичайники Чернігівщини більше 50 разів залучались до ліквідації пожеж (Фото)

Упродовж минулого тижня (з 28.06.2021 по 05.07.2021) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 186 чоловік особового складу та 64 одиниці спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 24 пожежі, з яких 7 — у житловому секторі громадян, 2 — на транспорті, 3 — на об’єкті, 9 — у природних екологічних системах та 3 інші. Причинами їх виникнення послужило необережне поводження з вогнем, коротке замикання електромережі, підпал та розряд блискавки.

На водних об’єктах області потонуло 7 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мені згорів кіоск

Також фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 2 рази залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, виявлених у Чернігівському та Ніжинському районах. Вилучено та знищено у встановленому порядку 2 артилерійські снаряди калібром 45 та 76 мм часів Другої світової війни.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 17 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button