Суспільство

Провулок Гомельський ремонтуватимуть частково за кошти чернігівців

Сьогодні, 19 липня, виконком міської ради своїм рішенням затвердив перелік об’єктів з облаштування інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста, що співфінансуються за рахунок коштів міського бюджету міста Чернігова. Йдеться про «Програму розвитку інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста Чернігова на 2016-2020 роки».

Про це повідомляє прес-служба Управління ЖКГ Чернігівської міської ради.

На умовах співфінансування в пропорції 80 на 20 (20% коштів від вартості реалізації проекту спільними зусиллями збирають мешканці певної вулиці, які створили орган самоорганізації населення (ОСН), 80% витрат бере на себе міська рада) буде здійснено капітальний ремонт ділянки дороги по пров. Гомельський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові під час матчу «Десна»-«Шахтар» перекриють дороги

Вартість робіт становить 285 127 грн, із них 206 501,6 грн – кошти міського бюджету та 51 625,4 грн – власні та залучені кошти ОСН. Роботи будуть виконані в поточному році.

Нагадаємо, проектів, що реалізуються завдяки співфінансуванню, у Чернігові впроваджується дедалі більше – в рамках цієї Програми також передбачається реалізація проекту будівництва централізованої каналізації по вул. Світанкова, Славутицька, Льговська, Білогірська, Солов`їна (сел. Астра). Минулого року каналізацію було збудовано на вул. Авіаторів.

Ще статті по темі

Back to top button