Суспільство

Пункти обігріву в Чернігові: намету в Березовому гаю не буде

У зв’язку з очікуваним похолоданням відділ із питань надзвичайних ситуацій управління ЖКГ Чернігівської міської ради визначив список місць в обласному центрі, які в морози працюватимуть як стаціонарні пункти обігріву.

Ці пункти обігріву призначені насамперед для надання допомоги соціально незахищеним верствам населення і тим людям, яким за різних обставин загрожує переохолодження. У пунктах обігріву змерзлим надається тимчасовий прихисток, пропонуються гарячий чай і їжа.

Усі пункти діють цілодобово.

Адреси розташування стаціонарних пунктів обігріву в Чернігові:

1 – підрозділи ДСНС в Чернігівський області:

— вул. Захисників України, 4;

— вул. Жабинського, 21;

— вул. Квітнева, 19;

— вул. Індустріальна;

— вул. Шевченка, 3

2 – міські лікарні:

— проспект Миру, 44;

— вул. 1-го Травня, 168;

— вул. 1-го Травня, 170;

— вул. Текстильників, 36

3 – станція швидкої медичної допомоги

— вул. Захисників України, 22

4 – центр соціальної адаптації і реінтеграції безпритульних на 25-30 осіб

— вул. Святомиколаївська, 33.

Як пояснив начальник міського відділу з питань надзвичайних ситуацій Григорій Годун, за сильніших і триваліших морозів місто встановлює ще один пункт обігріву – спеціальний великий намет біля Березового гаю в районі вул. Пухова. У цьому наметі цілодобово чергують працівники ДСНС, там влаштовуються електропостачання та комунальні зручності.

Але це похолодання, мовляв, очікується короткочасним, усього на 4 дні. Тому намет цього разу не встановлюватимуть. Він залишається в резерві й буде розгорнутий цієї зими на початку тривалого похолодання.

Ще статті по темі

Back to top button