Суспільство

Разом з brama-market.lviv.ua мешканці Тернополя обирають відкатні брами із сендвіч-панелей

Останнім часом відкатні ворота стають все більш популярними. Та це й не дивно, володіючи рядом переваг, вони значно виділяються серед інших. Брами даного типу оснащенні консольним механізмом, який відрізняється надійною експлуатацією та довговічністю. Вони виготовлені з якісних, сучасних матеріалів, та мають широкий вибір зовнішнього оформлення. Докладніше про розсувні системи розповідають фахівці brama-market.lviv.ua.

vorota otkatnogo tipa

Особливості вуличних відкатних воріт

Конструкція змонтована таким чином, що відкриваючись вздовж огорожі (паралельно внутрішній стороні), забезпечує вільний проїзд перед в’їздом і за ним. Не займаючи додаткового простору, такі брами є більш економічними в порівнянні зі стулковими. Завдяки реґулюванню висоти, встановлювати відкатні ворота можна над нерівною поверхнею (щебінь, трава та ін.), тому навіть взимку, коли лежить сніг, вони безперешкодно відкриваються. Мають легкий та плавний хід.

Технічні параметри

Самонавантажувана конструкція складається з консольного механізму та секції, яка легко пересувається по роликовій платформі. Всі основні елементи виконані з міцного алюмінієвого профілю, який має надійне антикорозійне покриття. Кріплення використовуються прихованого типу, що мінімізує ризик зламу.

Основні складові конструкції:

  • навантажувані балки;
  • консольна рама;
  • роликові опори з регуляцією висоти;
  • уловлювачі;
  • передня кришка з підтримуючим роликом;
  • задня кришка;
  • направляючий пристрій.

Додаткові функції:

  • автоматика;
  • сигнальна лампа;
  • хвіртка.

Оформлення полотна

Розсувні ворота з зашивкою сендвіч-панелями можна легко підібрати до фасадного облицювання будинку, кольору віконних рам тощо. Вони можуть бути оформленні в будь-якому відтінку, стилізовані під дерево та виконані в п’яти фактурних варіантах:

  1. Якщо вам до вподоби огорожа з симетричними горизонтальними смугами середньої ширини, то для такого оформлення відмінно підходить S-гофр.
  2. Тип панелей з більш широкими смугами, забезпечить — M-гофр.
  3. L-гофр — здатен створити ефект цілісного зашиття, завдяки мінімальній кількості сполучних швів.
  4. Мікросмуга — має хвилясту поверхню та відрізняється практичністю. На ній менш помітні легкі пошкодження, наприклад, подряпини.
  5. Фільонка — здатна створити оригінальний дизайн, завдяки симетричному касетному малюнку.

Всі види оформлення стійкі до вигоряння, їх кольори збережуть свій первозданний вигляд на протязі довгих років, навіть під впливом ультрафіолету. Невибагливі в догляді, на відміну від зашиття натуральним деревом. В разі пошкодження їх можна легко змінити на інші, не демонтуючи всю систему.

Системи управління

Відкатні ворота зручно відкривати і закривати вручну. Для замикання використовується засув, він входить в базову комплектацію та розміщується на внутрішній стороні брами. Але часто замовники обирають більш зручний і комфортний вид управління — автоматичний. В такому разі керування системою забезпечує електропривод, який приводиться в дію натисканням кнопки на пульті ДУ.

Як замовити ворота з сендвіч-панелями в Тернополі?

Купити відкатні ворота в інтернет-магазині brama-market.lviv.ua можна в будь-який зручний для вас час в один клік. Оформити замовлення можна по телефону +38 (067) 112-18-69. Менеджер компанії допоможе вам з вибором моделі, надасть необхідну технічну підтримку та консультацію, а також розрахує вартість товару. Ознайомитись з продукцією можна в спеціалізованому виставковому салоні «БРАМА МАРКЕТ»в Тернополі. Гості шоу-руму отримують гарантовані знижки та найприємніші пропозиції — приїздіть та переконайтесь!

brama-market.lviv.ua

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button